Wie zijn wij?

Juffermans MachineBouw: voor de perfecte machine

Met ons team van 24 deskundige en enthousiaste medewerkers bedenken, ontwikkelen en produceren we specifieke machines en apparatuur, voornamelijk voor de food- en transportsector.

Vertel ons wat uw wensen zijn en voor welke uitdagingen u staat, en wij bedenken en ontwikkelen – uiteraard in samenspraak met u – de perfecte machine. Wat uw uitdaging ook is, er is altijd een passende oplossing. Daar zijn we inmiddels van overtuigd!

Met ons uitgebreide machinepark in Oudewater produceren we producten in zowel rvs als staal. We maken machines als elevatoren, schroef- en kettingtransporteurs, en hulpstukken voor aan graafmachines. Ook leveren we plaatwerk voor de vleesverwerkende bedrijven, maar ook aanrijbeveiliging, transportbanden en schroeven voor het verplaatsen van vlees. Bovendien ontwikkelen en produceren we complete verpakkings-, transport en sorteeroplossingen, kantelaars en trimtafels.

De ontwikkeling en productie doen we vanuit Oudewater. De installatie vindt vervolgens plaats op locatie. Van het eerste ontwerp tot de het aandraaien van de laatste schroef; we zorgen ervoor dat het hele proces vlekkeloos verloopt.

Benieuwd naar onze maatwerk oplossingen? Neem contact met ons op!

 –   Sinds 2018 hebben Juffermans MachineBouw en Maayen Machinebouw hun krachten gebundeld  –